Quickchef és eco-friendly

Quickchef es compromet amb la sostenibilitat en tota la nostra oferta i els nostres processos. Descobreix com contribuïm a reduir l’impacte mediambiental de la cuina convencional:

 

 

El nostre proveïment és responsable

Triem matèries primeres de qualitat, amb preferència pels ingredients de procedència ecològica i km 0.

Reduïm el consum energètic i la petjada de carboni

Hem implantat refrigerants naturals amb menor escalfament atmosfèric en les nostres instal·lacions i substituït els punts de llum amb sistemes LED.

[agni_bloc_text class=”no-margin-padding bloc-text-content-big” title=””Els nostres processos de neteja són respectuosos amb el medi ambient

Hem reduït les quantitats d’aigua, energia i productes químics que usem en les nostres operacions de neteja i minimitzat el consum millorant el disseny de les instal·lacions i la planificació de la producció.

Els nostres envasos són 100% reciclats i reciclables

Els nostres plats s’envasen en safates de polipropilè reciclat que són completament reciclables un cop usats.

Contribuïm a reduir el desaprofitament dels aliments

Hem implementat un sistema de control de minva, incrementant la vida útil dels aliments, i adaptem la nostra oferta als gustos i necessitats dels nostres clients per a evitar excedents i el desaprofitament del menjar.

Què és la 5ª Gamma?

La solució més còmoda i segura per a la restauració gràcies a un procés de producció que segueix basat en la cuina casolana però que incorpora les últimes tecnologies al camp de la gastronomia.

Saber-ne més