Sabors Tradicionals

La nostra oferta inclou les receptes més clàssiques i conegudes que són part essencial de la nostra gastronomia.
Saber-ne més

Peces de carn

Les nostres peces de carn es adoben amb espècies i es cuinen dins d’una bossa al buit obtenint uns resultats molt sucosos. Són ideals per al tall en directe, showcooking o trinche i fins i tot per tallar a la cuina i exposar al bufet salsejat.

Referències

Vedella rostida

Vedella, all, oli, julivert i pebre negre.
Ref. 8436035146659

Cuixa de xai desossada rostida

Cuixa de xai, sal, oli d’oliva verge i pebre negre.Ref. 8436035146666

Canya de llom

Porc, sal, pebre i oli.
Ref. 8436035147847

Costellam de porc rostit

Costellam de porc, oli d’oliva verge extra, sal i barreja d’espècies.

Ref. 8436035141845

Qué oferim?

Oferim un ampli catàleg de solucions de 5a gamma per a la restauració, especialment per a hotels i restaurants en el sector turístic.

Saber-ne més

Sabors Globals

La nostra oferta de receptes internacionals que satisfan els paladars de tot el món.

Saber-ne més

Amanides

Una àmplia varietat de receptes fredes basades en hortalisses que funcionen com a primer plat o complement per a qualsevol menú.

Saber-ne més

Què és la 5ª Gama?

La solució més còmoda i segura per a la restauració gràcies a un procés de producció que se segueix basant en la cuina casolana però incorpora les més noves tecnologies en el camp de la gastronomia.

Saber-ne més