Sabors Globals
La nostra oferta de receptes internacionals que satisfan els paladars d’arreu del món.
Saber-ne més

Regne Unit
Basada en ingredients naturals i salses simples que en potencien el sabor, la cuina britànica evoluciona i es reivindica sense perdre la seva riquesa i tradició. Ha viatjat amb els turistes anglesos a tot arreu i forma part de l’oferta turística més internacional, des de l’esmorzar fins al sopar.
El nostre catàleg inclou una col·lecció de “pies”, pastissos salats molt populars elaborats amb carns, peixos i vegetals.
Referències
-
Chicken pie
Pollastre, ceba, porro, pastanaga, xampinyons, tomàquet, caldo de pollastre, pèsols, herbes i espècies. Producte congelat.
El preu indicat correspon a 4 uds.x2kg.
Ref. 8436035149025 63,35€ (IVA incl.) Afegir a la cistella -
Fisherman’s pie
Lluç, salmó, gambes, musclos, ceba, bròquil, nata líquida, fumet de peix, espècies, anet i oli. Producte congelat.
El preu indicat correspon a 4 unitats.x2kg.
Ref. 8436035147915 105,85€ (IVA incl.) Afegir a la cistella -
Shepherd’s pie
Xai, ceba, pastanaga, xampinyons, tomàquet, herbes i espècies. Producte congelat.
El preu indicat correspon a 4 unitats.x2kg.
Ref. 8436035148417 85,42€ (IVA incl.) Afegir a la cistella -
Steak and kidney pie
Vedella, ronyons, xampinyons, ceba, tomàquet, oli i espècies. Producte refrigerat.
El preu indicat correspon a 4 unitats.x2kg.
Ref. 843035143788 97,50€ (IVA incl.) Afegir a la cistella
Què fem?
Oferim un ampli catàleg de solucions de 5ª gamma per a la restauració, especialment per a hotels i restaurants al sector turístic.

Sabors Tradicionals
La nostra oferta inclou les receptes més clàssiques i conegudes que són part essencial de la nostra gastronomia.
Amanides
Una àmplia varietat de receptes fredes basades en hortalisses que funcionen com a primer pla o complement per a qualsevol menú.

Què és la 5ª Gamma?
La solució més còmoda i segura per a la restauració gràcies a un procés de producció que segueix basat en la cuina casolana però que incorpora les últimes tecnologies al camp de la gastronomia.