Quickchef ofereix un ampli catàleg de solucions de 5ª gamma per a la restauració, especialment per a hotels i restaurants al sector turístic.

Totes les nostres referències tenen en comú el fet d’haver estat dissenyades tenint en compte les necessitats de les cuines actuals i a través d’un acurat estudi. Són propostes i receptes elaborades amb els millors ingredients i amb els processos que millor garanteixen un resultat òptim al moment de servir. Amb consells detallats de reconstitució i preparació basats en la nostra àmplia experiència, garantim la satisfacció dels nostres clients i, finalment, la dels seus.

Qualitat

Treballem amb els millors proveïdors perquè la base del nostre producte sigui una rigorosa selecció de matèries primeres, sempre amb l’objectiu d’optimitzar el resultat i el sabor del producte final.

Servei

Treballem sempre acompanyant els nostres clients, ajudant-los a planificar de la millor manera les seves necessitats, serveis i rodes de menú, i a aconseguir el millor resultat a l’hora de regenerar i servir el producte final.

Garantia

Realitzem un control exhaustiu de la nostra producció, gràcies al nostre departament de qualitat amb laboratori propi i l’assessorament d’auditories externes.
El nostre sistema de gestió està certificat segons la norma UNE-EN-ISO 9001 (ER – 0566/2004) i UNE-EN-ISO 22000, que garanteix el control dels processos, inspeccions del laboratori, analítiques periòdiques, seguiment d’indicadors, traçabilitat, l’homogeneïtat del producte i la millora contínua del mateix, a banda de complir tots els requisits legals d’aplicació.

Sabors Globals

La nostra oferta de receptes internacionals que satisfan els paladars d’arreu del món.

Saber-ne més

Sabors Tradicionals

La nostra oferta inclou les receptes més clàssiques i conegudes que són part essencial de la nostra gastronomia.

Saber-ne més

Amanides

Una àmplia varietat de receptes fredes basades en hortalisses que funcionen com a primer pla o complement per a qualsevol menú.

Saber-ne més

Què és la 5ª Gamma?

La solució més còmoda i segura per a la restauració gràcies a un procés de producció que segueix basat en la cuina casolana però que incorpora les últimes tecnologies al camp de la gastronomia.

Saber-ne més

Quickchef és eco-friendy

Descobreix el nostre compromís amb la sostenibilitat

Saber-ne més