Amb una àmplia experiència en el sector del turisme i de l’hostaleria tradicional, Quickchef va decidir evolucionar cap a una oferta innovadora basada en els sistemes d’elaboració més avançats de la 5ª gamma. En l’actualitat, unes modernes instal·lacions de 2.200 m2, una tasca activa de R+D, una inversió continuada en tecnologia i, en especial, un gran equip humà, ens permeten oferir les millors solucions per a la restauració actual, amb més de cent referències de qualitat i adaptant-nos a les necessitats cada vegada més exigents i especifiques dels clients.

Ens hem especialitzat a oferir solucions de restauració per al sector turístic i coneixem perfectament les necessitats d’aquest tipus d’establiments i els gustos dels seus clients. Per això disposem d’un ampli catàleg que inclou una àmplia oferta de sabors globals, receptes internacionals que els turistes coneixen bé i demanden com a part essencial de la millor experiència durant les seves estades. El catàleg es completa amb un centenar de referències populars i tradicionals que inclouen amanides, carns i peixos, sense oblidar-nos dels vegetarians.

Sabors Globals

La nostra oferta de receptes internacionals que satisfan els paladars d’arreu del món.

Saber-ne més

Sabors Tradicionals

La nostra oferta inclou les receptes més clàssiques i conegudes que són part essencial de la nostra gastronomia.

Saber-ne més

Amanides

Una àmplia varietat de receptes fredes basades en hortalisses que funcionen com a primer pla o complement per a qualsevol menú.

Saber-ne més

Què és la 5ª Gamma?

La solució més còmoda i segura per a la restauració gràcies a un procés de producció que segueix basat en la cuina casolana però que incorpora les últimes tecnologies al camp de la gastronomia.

Saber-ne més