
Un viatge pel món de les espècies
Curs online de cuina índia amb Anjalina Chugani
Amb aquest curs online de cuina índia i les seves espècies de Creative Signatures impartit per Anjalina Chugani, aprendràs tot el que has de saber sobre la gastronomia d’aquest gran país. La cuina índia és tan diversa i rica com la cultura del seu poble. El fonament d’aquesta alimentació es troba en les seves espècies, que s’han utilitzat per assaonar aliments i experimentar nous sabors en els paladars dels comensals. Si vols aprendre més sobre l’art d’assaonar i el món de la cuina índia, no et pots perdre aquest curs gratuït.El curs inclou:
- 1h 45’ de video
- 6 receptes
- Material annex
- Certificat del curs
- Dificultat baixa
Què fem?
Oferim un ampli catàleg de solucions de 5ª gamma per a la restauració, especialment per a hotels i restaurants al sector turístic.

Sabors Globals
La nostra oferta de receptes internacionals que satisfan els paladars d’arreu del món.
Sabors Tradicionals
La nostra oferta inclou les receptes més clàssiques i conegudes que són part essencial de la nostra gastronomia.
Amanides
Una àmplia varietat de receptes fredes basades en hortalisses que funcionen com a primer pla o complement per a qualsevol menú.