Un viatge pel món de les espècies

Curs online de cuina índia amb Anjalina Chugani

Amb aquest curs online de cuina índia i les seves espècies de Creative Signatures impartit per Anjalina Chugani, aprendràs tot el que has de saber sobre la gastronomia d’aquest gran país. La cuina índia és tan diversa i rica com la cultura del seu poble. El fonament d’aquesta alimentació es troba en les seves espècies, que s’han utilitzat per assaonar aliments i experimentar nous sabors en els paladars dels comensals. Si vols aprendre més sobre l’art d’assaonar i el món de la cuina índia, no et pots perdre aquest curs gratuït.

El curs inclou:

  • 1h 45’ de video
  • 6 receptes
  • Material annex
  • Certificat del curs
  • Dificultat baixa

Què fem?

Oferim un ampli catàleg de solucions de 5ª gamma per a la restauració, especialment per a hotels i restaurants al sector turístic.

Saber-ne més

Sabors Globals

La nostra oferta de receptes internacionals que satisfan els paladars d’arreu del món.

Saber-ne més

Sabors Tradicionals

La nostra oferta inclou les receptes més clàssiques i conegudes que són part essencial de la nostra gastronomia.

Saber-ne més

Amanides

Una àmplia varietat de receptes fredes basades en hortalisses que funcionen com a primer pla o complement per a qualsevol menú.

Saber-ne més