La 5ª gamma fa referència als productes d’alimentació preparats que s’elaboren, es cuinen i s’envasen per ser distribuïts i consumits després d’un simple procés de regeneració. Suposen la solució més còmoda i segura per a la restauració, gràcies a un procés de producció que se segueix basant en la cuina casolana però incorpora les últimes tecnologies en el camp de la gastronomia.
El resultat és un ampli ventall de receptes que faciliten una gestió més eficient de les cuines, les cartes i les rodes de menús, aprofitant al màxim els recursos d’espai, temps i personal.

El control rigorós durant tot el procés de producció i els sistemes d’envasat, conservació i emmagatzematge garanteixen la màxima seguretat alimentària, així com la millor qualitat, presentació, textura i sabor del producte final, sense necessitat d’additius ni conservants.

Què fem?

Oferim un ampli catàleg de solucions de 5ª gamma per a la restauració, especialment per a hotels i restaurants al sector turístic.

Saber-ne més

Sabors Globals

La nostra oferta de receptes internacionals que satisfan els paladars d’arreu del món.

Saber-ne més

Sabors Tradicionals

La nostra oferta inclou les receptes més clàssiques i conegudes que són part essencial de la nostra gastronomia.

Saber-ne més

Amanides

Una àmplia varietat de receptes fredes basades en hortalisses que funcionen com a primer pla o complement per a qualsevol menú.

Saber-ne més

Quickchef és eco-friendy

Descobreix el nostre compromís amb la sostenibilitat

Saber-ne més