POLÍTICA DE QUALITAT I INNOCUÏTAT ALIMENTÀRIA

La Direcció de Quickchef, S.A.U. es compromet a gestionar la qualitat dels processos mitjançant la implicació de tots els nivells de l’organització. La direcció estableix objectius de qualitat i seguretat alimentària, fa seguiment i comunica internament i externament els resultats.

La política de qualitat i innocuïtat dels aliments definida per la Direcció es basa en:

  • Satisfer les necessitats dels nostres clients mitjançant el control i l’avaluació de reclamacions i complir amb les especificacions acordades amb ells.
  • La millora contínua pel que fa a qualitat i innocuïtat dels nostres productes basada en els nostres estudis i en compliment de la legislació vigent i d’altres requisits subscrits.
  • Garantir la innocuïtat de tots els nostres productes sent aquesta una prioritat de la nostra empresa.
  • Protecció del consumidor aportant al mercat productes segurs segons el sistema de seguretat alimentària d’Anàlisi de Perills i Punts de Control Crítics (APPCC) implantat, revisat i validat per l’empresa.
  • Garantir el compliment dels requisits legals que afecten les nostres activitats, especialment aquells dirigits a assegurar la traçabilitat i les condicions higiènico-sanitàries dels nostres productes.
  • Assegurar la retirada immediata i la no consumició dels productes que puguin suposar un risc per als nostres clients, amb la formació d’un Comitè de Crisi que analitzarà, diagnosticarà i resoldrà el problema detectat.
  • Mantenir la nostra responsabilitat ètica i personal proporcionant als nostres treballadors els recursos necessaris.
  • Donar a conèixer a tots els treballadors les seves responsabilitats quant a la qualitat i seguretat dels aliments, fent-los partícips de la cultura de seguretat de l’empresa.
  • Proporcionar els recursos i millorar els processos amb inversions adequades i justificades.
  • Formar i capacitar els nostres empleats perquè siguin gestors en el seu lloc de treball i estiguin motivats per desenvolupar bones pràctiques de qualitat i innocuïtat alimentària.
  • Consciència i motivació del personal de la companyia sobre la importància de la implantació, desenvolupament i millora d’un Sistema de Seguretat Alimentària.
  • Establir uns objectius, mitjançant programes d’acció, per garantir la qualitat i innocuïtat dels nostres productes i assegurar la satisfacció dels nostres clients.
  • Establir mecanismes de comunicació amb tots els actors, proveïdors, clients i administració.
  • Compromís amb la prevenció de la frau alimentari i defensa alimentària de tots els nostres productes, mantenint i desenvolupant sistemes que estableixen accions per aconseguir-ne la prevenció.
  • Compromís en sostenibilitat per minimitzar l’impacte ambiental que pugui generar la nostra activitat.

ALTRES CONSIDERACIONS

Quickchef, S.A.U. es compromet a desenvolupar, en la mesura del possible, productes SENSE gluten per satisfer les necessitats de les persones afectades per la malaltia celíaca i/o intolerància o al·lèrgia al gluten. Així mateix, l’organització ha adquirit el compromís d’evitar la presència involuntària de traces de tramús i sèsam en els seus productes, limitant únicament la presència de sèsam en aquelles referències que el continguin com a ingredient i que no s’ha pogut substituir per cap ingredient alternatiu. Per complir amb aquest compromís, l’organització ha implantat un Pla de control d’al·lèrgens i ha format i capacitat adequadament al personal manipulador.

La política de qualitat i innocuïtat alimentària de Quickchef, S.A.U. romandrà en tot moment a disposició del personal de l’empresa, dels seus clients, dels seus proveïdors i de qualsevol altra part interessada en ella. L’alta direcció de Quickchef, S.A.U. aportarà, en les quantitats necessàries i suficients, i amb l’oportunitat requerida en cada cas concret, tots els recursos i mitjans de qualsevol naturalesa que siguin necessaris per dur a terme amb èxit la Política de Qualitat i Innocuïtat Alimentària en els termes previstos. Igualment, dotarà l’organització de les eines i tècniques que la situació requereixi.

Jonatan Laguna
Director industrial
Reus, 15 de setembre de 2023

Política de QUALITAT I INNOCUÏTAT ALIMENTÀRIA

Ofrecemos un amplio catálogo de soluciones de 5ª gama para la restauración, especialmente para hoteles y restaurantes en el sector turístico.

Saber más

¿Qué es la 5ª Gama?

La solución más cómoda y segura para la restauración gracias a un proceso de producción que se sigue basando en la cocina casera pero incorpora las más nuevas tecnologías en el campo de la gastronomía.

Saber más